Terreng

Terreng

Monicas hester

Skrevet mai 2016
Hestene mineZevita (Pachas Zevita e. AS Sinans Pacha, U. Zezere. Født 2007)
Zevita

Zevita er hesten jeg ikke kunne la være å kjøpe. Hun oppfylte overhode ikke kriteriene for en god distansehest med potensiale. Men hun oppfylle alle drømmene: skinnende hvit araberhoppe.

 Hun er kvalifisert til  NM i distanse i år, 2016 (MA 100km), og Hun har også deltatt i lette dressurklasser, og uoffessielt show.

Hun er hesten som jeg aldri kan eller vil selge. Den vanskeligste og mest spesielle hesten jeg noen gang har hatt, og hesten jeg er aller mest glad i av alle hester jeg har hatt.

Piruett (Piruett Izakahn e.Wancouver (araber) u. Georgia XX (fullblods. Angloaraber født 04)
Piruett er født hos meg og bodde hos meg til han ble åtte år. Han gikk en del distanse, opp til Lett A. Han ble solgt til June, men i 2015 kunne hun ikke ha ham lengre, så han kom hjem.

Jeg har bestemt meg for å bruke hans dressurtaltent og trene ham opp i middels dressur. Det blir mitt lille prosjekt, og vi har tatt flere ridetimer, og har hatt fårt første stevne med stor suksess  og 1.plass i LB.AH Riyah (e.Pavlin u. Ramidjha. Født 2007)
Riyah Foto Miriam Anthonisen (tidl eier)

 


Jeg har lenge lett etter et annet avkom etter samme hingst som Zevita, men tilfeldigheter har gjort at det er andre hester jeg har endt opp med. Men da han plutselig døde, ble jeg litt stresset, og spurte oppdretteren om hun hadde noen døtre å selge. Jeg ville helst ha hoppe. Hun hadde ikke det, men hun hadde en hoppe som var bedekket med Pacha. Hun føllet i september, og fikk et nydelig hoppeføll, Rima Pachari.
Riyah ble kjøpt i påsken 2016, det er en tidligere eier av henne som har tatt bildet.

Shamrac 

Shamrac er en gammel distansehest som jeg kjøpte i 2014.  Han er født 2001, og har gått utrolig mye distanse, og har blant annet en 15.plass i unghestvm da han var 8 år gammel (140km). Han har gått de lengste distansene (160km), og har en rekke plasseringer.

Han er blind på det ene øyet etter en skade, og derfor fikk jeg kjøpe ham rimelig. Hos meg har han gått noe distanse (vi har blant annet vunnet en 60km-klasse), og vi har ridd 604km til Trondheim fra Eidsvoll på Pilegrimsleden.

Shamrac begynner å bli litt gammel i kroppen, og har ikke gått noe særlig det siste halvåret. Foreløbig har han en fôrrytter som rir ham.

Rima Pacharia

Pacharia er etter den vakre hingsten AS Sinans Pasha, og under AH Riyah e. Pavlin e. Ekstern. Hun er født i september 2016, og blir skimmel. Hun har en god og fin kropp, med rette og sterke bein, og det beste er gemyttet hennes. Hun er ikke redd for noen ting, og er utrolig snill og enkel å håndtere. Alt jeg utsetter henne for tar hun med strak arm!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar