Terreng

Terreng

lørdag 30. mai 2015

Vi dro til Smarthest Lene og fikk vår første (og eneste) sponsor!

Nå har jeg pakket og pakket siden mars,  men det er fremdeles ting som ikke fungerer helt hundre prosent.  Derfor tok vi en tur til www.smarthest.no og Lene.  Hun har så utrolig mye kult turutstyr i butikken sin! 

Egentlig skulle denne dagen være sosialdag med mennene våre,  men vi tenkte at en bitteliten tur til Hobøl måtte gå bra.  Vi tok med oss et barn hver (det barnet som ville vært mest slitsomt for mennene å ha,  vi sparer tross alt poeng her!),  og kjørte av gårde. 

På veien stakk vi innom Toys R us for å se etter trampolinenett,  men de solgte bare nett med trampoline,  eller nett uten stenger.  Vi hadde ikke plass i bilen til ny trampoline,  for det var hele fem esker,  så Frank Olaf,  mannen min,  tok Pajeroen for å dra dit selv,  men bilen havarerte på halvveien.  

Da vi endelig kom til Lene,  en lekebil og en hamburger senere (litt åte må man ha til barna),  så ble vi tatt i mot av verdens koseligste dame! 
På hestehengeren hennes stod det Pondus,  og Anne spurte om hun eide ham.  Det er nemlig en døl,  og da ble Anne veldig glad! Dølafolk liker å møte andre Dølafolk.  

Vi skravlet vel en time før vi en gang begynte å se på ting.  Barna fikk leke med Lenes søte,  en del eldre datter. Hun hadde ryddet rommet,  og det tok ca ti minutter før våre barn hadde enevendt kasser med Lego friends,  my littlest pet shop og polly pocket.  

Vi kunne sikkert ha kjøpt hele butikken til Lene.  Utstyret er så tilpasset turbruk at det er en fryd! Vi fant en kjempepraktisk kartmappe til å ha foran salen (og grunnen til at vi kom var at vi mistet kartmappa da vi var på rekognoseringstur).  Den hadde flere lommer under selve kartet,  og var lett å sette på og ta av.  

Jeg endte med å kjøpe nye salvesker foran,  og fikk et par store Cashel - vesker.  Masse mer plass enn jeg hadde,  mykt polstrede,  og enkle salvesker.  Da slapp jeg unna å ha cantlebagen på lenden til shamrac.  

Så fikk vi sammenleggbar hovkrok! Hurra! Så lett å klipse fast i en krok på utstyret! 
Til slutt var det en ankelveske,  og den satt godt på,  og var mye mindre i veien enn lårvesken vi hadde.  
Anne fikk i tillegg en veldig god røytebørste som hun vil skrive om selv. 

Lene så hun hadde lyst til å sponse oss med en del av utstyret,  og vi ble så glade! Lommebøkene våre er så slitne og syke etter forberedelsene,  så de trenger egentlig sjokkbølgebehandling og urteterapi så fort som mulig... 
Litt vondt i lommeboka:


Men Lene trådde til som vår første og eneste sponsor! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar