Terreng

Terreng

torsdag 5. mai 2016

6 hester og 5 folk på tur!

5.mai 2016

I dag kom Catherine, Torgeir, Knekten og Justav (hunden) på besøk. Anne og Tina lånte bort en stor vogn, så Catherine kunne ha med kjæresten sin på tur. Så ble også Amy, fôrrytteren til Shamrac, med.

Piruett ble bundet til vogna, og Zevita fikk være pakk hest og håndhest, mens jeg red Riyah.
Jentene likte ikke dette noe særlig. Riyah er lav i rang og var redd både Zevita og pisken. Jeg ville ha med pisken, så jeg kunne holde fin avstand i mellom de to hestene. Zevita benyttet anledningen til å bølle, hoppe litt, steile litt og bukke litt i enden av tauet.

Tina syntes nok det gikk litt tregt, og var glad da vi travet litt. Knekten syntes vognen var kjempetung, og særlig når Piruett innimellom gjorde alt han kunne for å gjøre vogna enda tyngre.

Ved Fløyta rastet vi, og grillet brødskiver med ost i, lagde te og kakao. Jeg hadde også med litt banan som jeg grillet med sjokolade i. Dessverre hadde jeg ikke til alle, for vanligvis er det ingen som vil ha det, men Catherine hadde egentlig lyst på. Next time! Men heldigvis hadde Anne non-stop. Det hjalp.

Hestene stod fint, siden de hadde fått høy. Men på tilbaketuren byttet jeg til Shamrac, siden Riyah ikke triveds så godt med håndhest. Men Zevita ble redd vogna, for vi forsøkte å gå foran den, og Shamrac ble redd Zevita. Så det endte med at Anne og Catherine kjørte hjem, mens Amy og jeg skrittet de tre gale araberne hjem. Shamrac ville trippe og piaffe hele tiden, men han måtte pent skritte.

Men alle mine fire hester fikk i allefall være med!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar