Terreng

Terreng

torsdag 5. mai 2016

Frokost i det fri

4.mai 2016

I dag bestemte vi oss for å ta frokosten ute i det fri. Etter en skikkelig kald og sur uke med regn, ble det strålende sol, så vi pakket med oss brennere, gass, tekopper og pannekakerøre, og dro ut på tur.

Piruett og jeg har begynt et nytt prosjekt. Vi har bestemt oss for å ri dressur, og prøve å starte en del. Så jeg har forsøkt å finne noen instruktører, og på fredag kommer den første instruktøren for å gi oss time. Jeg er litt nervøs for å ri ham, for han har det med å bukke så skrekkelig fælt innimellom, og derfor ville jeg gjerne få trimmet han før timen på fredag.

Anne tok Tina og vogna, og så hadde vi Piruett som håndhest. Det gikk kjempefint! Vi travet en masse, og galopperte til og med en god del. Piruett foretrekker helt klart høyregalopp, så det er noe vi må passe på når vi skal trene.

Vi kjørte Fløytaveien opp til Fløyta, gikk over broen (som gikk kjempefint), og videre opp til Halvors plass og Dorrsvangen. Der bant vi hestene til hvert sitt tre, og så lagde vi oss deilige pannekaker med blåbærsyltetøy, med sukker, og med sjokolade. Ikke på samme pannekaken, da!

Pannekaker med melkesjokolade på var helt klart vinneren. Mmmm!
Og så rotet vi en masse. Vi roter alltid. Uansett hvor vi er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar